top of page
fondowebbisubi2.jpg

BIZKAIKO
SUKALDARIEN
BILKURA

Sukaldarien lehenengo fundazioa.

 

ZER DA BISUBI FUNDAZIOA?

Proiektu eta esperientzia gastronomiko duin eta solidarioak sortzen ditugu, gure lanbidearen eraldatzeko gaitasunari esker.

 

BISUBI FUNDAZIOA Bizkaiko sukaldariek irabazi-asmorik gabe eratutako erakundea da, lurraldean duten eraldaketa-gaitasunari balioa emateko helburuarekin, pertsonekiko eta ingurunearekiko konpromiso solidariotik abiatuta. Batasun horren ardatz nagusia iraunkortasuna da, dimentsio guztietan: gizartean, ekonomian eta ingurumenean. Bizkaiko 150 sukaldari baino gehiagok bultzatutako fundazioa da Bisubi, gure lurralde gastronomikoak eta kulturalak duen balioa nabarmentzeko eginkizun argiarekin . Gure historian aurretik eman ez den erronka gastronomikoa.

 

Gure konpromisoa. Sukaldari konprometituak gara

Nuestra Vision
Áreas De Practica

Helburu eraldatzaileak ezarri ditugu.

 

GURE
HELBURUAK

SUSTATU

 

Fundazioaren jarduera-eremuetan kalitatezko enplegua sustatzea, bereziki ibilbide profesionala hasteko zailtasunak dituzten pertsonei dagokienez.

LAGUNDU

 

Baliabide ekonomiko urriak dituzten pertsonen gizarte- eta giza garapenari laguntzea, gastronomiaren sektorearekin lotutako jardueretan parte hartuz.

BULTZATU

Euskal Autonomia Erkidegoko gastronomiaren arloan kultura zabaltzea eta ikerketa sustatzea. Espiritu ekintzailea sustatzea gastronomiaren esparruan.

grupo.jpg
Ancla 1
everyone-is-an-important-jigsaw-at-work.jpg

GASTROUTOPIA
Gure filosofia

Gastroutopia gastronomia iraunkor, unibertsal eta solidarioaren aldeko sukaldarien nazioarteko mugimendua da.

 

Gaur egun, maila globaleko sukaldari ezberdinak ekintza iraunkorrak eta solidarioak gidatzen ari dira, hainbat esparruetan eraldakorrak direnak. Hori da gure lan filosofia, gure proiektu eta jarduera guztietan presente dagoena.

Gastroutopiak iraunkortasuna eta elkartasuna ahalik eta gehien garatzen ditu gastronomiaren ikuspegitik. Sukaldariak gidatutako mugimendu bati buruz ari gara, hausnarketarako espazioak sortuko dituena eta joerak eta jardunbide egokiak balioetsiko dituena, gastronomia iraunkortasun-estandar gorenetara bideratzeko helburuarekin.

 

Gastroutopiak gastronomiaren bidez gizartearen ahalmen eraldatzailea inspiratzea eta horretan eragitea proposatzen du.

Ancla 2

Gure proiektuak eta jarduerak.

Blogeko azken sarrerak

Beneficios

  1. Cuotas de Membresía: Ser miembro de la fundación es gratis.

  2. Participación en Eventos: Los miembros tendrán la oportunidad de participar en eventos organizados por la fundación, como ferias gastronómicas, talleres, comidas benéficas, actos con el primer sector y seminarios.

  3. Contribución al Desarrollo Profesional: Aportar y recibir conocimientos y experiencia a la comunidad.

  4. Voluntariado y Proyectos Sociales: Participar en proyectos comunitarios o de voluntariado que la fundación pueda organizar.

  5. Asistencia a Reuniones: Asistir a reuniones periódicas donde se discuten temas relevantes para la fundación y se toman decisiones importantes.

  6. Red de Contactos: Acceso a una red amplia de profesionales de la cocina, lo cual puede abrir oportunidades laborales y colaboraciones.

  7. Visibilidad y Reconocimiento: Participación en eventos y actividades que aumentan la visibilidad y prestigio de los cocineros miembros.

  8. Participación en Proyectos: Oportunidades para involucrarse en proyectos gastronómicos de gran envergadura que pueden enriquecer la experiencia profesional.

¡Apuntate a Bisubi!

Eskerrikasko!

Contacto
blanco web.png
GURE HELBIDEA

Email: Info@bisubifundazioa.eus

Erabili ondorengo formularioa galdera orokorrik baduzu.

Eskerrikasko!

bottom of page